syiqin dupang !
Friday, 2 March 2012 | 09:33 | 0 Notes
oii dupang ! fikir guna otak ba sot ! kaw tu kawan saiaaa . kaw fkir sya tahan kaa sma prangai kaw gtuu tu ? klau kaw nda puas hati sama saia bgtau ba qin . CAKAP ! anduuu . sedinyaa saia baca status kaw tu . hahaww ~ please dont copy my laugh xD no , im serious = =' saia anggap kaw tu kawan baik saia sudaa baaa , please laaa dont make a things that i can hate u . bheeeeeeeeeeee ~ apa kunuk aku sakap ini . lol . abaikan ~
yeaa , aku cuma taw susaa kan kw ja kan ? bgtau kaw pkara yg nda penting . TAPI SAIA PUN ADA PERASAAN BAA :( SAIAA PUN MAU KENA FAHAAMM . SAIA BUKAN BATU , KERTAS , OR WHAT EVER LAA . SAIA MANUSIA QIN MANUSIA ! aishhh . ntah laa . kw sndiri yg buat hbungan kita nda rpat mcm dlu . fikir'2 kan la arhh :')
anything about AIMAN RAHMAN ♥
Thursday, 9 February 2012 | 17:11 | 0 Notes
hensem right? harhar!

awesome much ;))

he was handsome right? like justin bieber right? but, he is more handsome than justin bieber. lol-.-
anddd, yeahhh he is awesomee. very awesome anddd awesome much.
stop here. gtg. *dia cuma artis ;))
schoolllll :D
Tuesday, 31 January 2012 | 18:04 | 0 Notes
HARI NE PEGI SCHOOL AWAL ! ADA PAFAAA :)) MALAS LERH. TAPI TERPAKSA.
HARHAR. WAJIB LA KATAKAN. KBYE. GTG -.-



#BERSIAP PERGI KE SEKOLAH 
goodmorning :'D
Sunday, 29 January 2012 | 18:09 | 0 Notes
hye everyone :')
goodmorning. today is monday. we should go to schl. 
mesti boring kn d schl hari ni. yaiyy! ada perhimpunan lagi -.- 
so, kta pegi seja la kn. saya mau jumpa kawan saya yang awesome tuu. wee :'D
maybee hari ni juga cikgu`cikgu semua mara psal itu homework yng kna bgi tdak siapp. harhar.



okeyy. pegi school dengan semangat. tidak perlu mara`mara ok cikgu`cikgu sekalian? hihi :'3
Nazryn Alysha
| 17:49 | 0 Notes
Nazryn Alysha :D

she awesome right? hahaww :') 
yeahhh. memang dia awesome. t`sangat awesome.
klau stay sma dia, kami slalu cerr psal itu prob sma`2.
kami jugaa selalu menceritakan tentang si tutssss. harhar :'3
dia kawan paling awesome :'3 baik, memang caring la :D
KAWAN SELAMANYA 
jawapan yang selama ini dicari :')
| 17:18 | 0 Notes
jyeahh \m/
akhirnyaa, aku dapat jugaa jawapan yang slama ne ak carii :')
SHARE SOMETHING SAMA KAU IBARAT MELUAHKAN PRASAAN SAMA BATU GINK
memang betul aku PERLU MEMAHAMI SESEORANG.
yaiyy! hahaha. and yeahh. harus JUJUR.
yeahhh! ak faham jugaaa. kita harus faham antara satu sama lain
ohh. okayy. maybe kw perlukan orang lain untuk luahkan semuanya :')


*this year. sya tidak mau gadu`gadu. stop gadu`gadu and yeahh! sya tidak mau gadu sudaa.
lastly, yeahhh. kita kawann selamanyaa :'D saya suka itu ayat yang berwarna merah. HARHAR 


marlinaa bakrii ♥
| 02:33 | 0 Notes
marlina bakri

diaa kawan terbaik perna aku ada. dia faham akuu. dia bwat akuu happy. harhar. thnks mell :) kw cantik, kw cute, kw awesomee.  kw juga terbaikk (Y) KAWAN SELAMANYAA \M/

Older Post